Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Uitgebreide horoscopen
Naast de vele verschillende horoscopen die je hier op de site kunt doen, bieden wij nu in samenwerking met onze partner Mercurius Astro ook diverse uitgebreide schriftelijke horoscopen aan. Iedereen in Nederland die een uitgebreide schriftelijke horoscoop bestelt, ontvangt bij betaling via automatische incasso bovendien een gratis hanger met sterrenbeeld edelsteen ter waarde van 6,95 euro cadeau.


Geboortehoroscoop
Leuk om te lezen en leuk om te krijgen: de uitgebreide geboortehoroscoop. Deze persoonlijke horoscoop wordt opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Er wordt daarbij gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die deze op je kunnen uitoefenen. De geboortehoroscoop telt ongeveer 40 pagina's en wordt geleverd in een gebonden uitvoering.
Relatiehoroscoop
Pas je bij je partner? Dat is altijd de vraag. Een van de manieren om te zien hoe twee, soms sterk verschillende mensen met elkaar in verbinding kunnen staan, is het opstellen van een relatiehoroscoop, gebaseerd op woonplaats, beider geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Hierdoor krijgt men meer inzicht in hoeverre de relatie harmonische punten bevat, maar ook conflictpunten in zich kan meedragen.
Liefdeshoroscoop
Van alle facetten in het leven is het liefdesleven vaak het onderdeel waar we graag wat meer over zouden willen weten. Deze uitgebreide liefdeshoroscoop geeft inzicht in de aard van je vriendschaps- en liefdesrelaties en toont je persoonlijke talenten op het gebied van liefde en vriendschap.
Kinderhoroscopen
Er is de uitgebreide kinderhoroscoop, en er is de zeer uitgebreide kinderhoroscoop. Het zijn beide gepersonaliseerde horoscopen, waarin de naam van het kind steeds terugkomt. Geen moeilijke astrologische begrippen, maar geschreven in begrijpelijk Nederlands. Ze zijn ook erg leuk om cadeau te geven.